Macaroni met Kipfilet en Doperwten in Tomatensaus

Macaroni met Kipfilet en Doperwten in Tomatensaus

Macaroni met Kipfilet en Doperwten in Tomatensaus
Ingrediƫnten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 100 gram doperwten, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 100 gram doperwten toe. Breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout en peper. Laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes koken. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

(206 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top