Warung Baru in Arnhem

Warung Baru in Arnhem

Menu Sederhana Warung Baru in Arnhem
De maaltijden hadden we afgelopen zaterdag al gekocht bij Toko Warung Baru toen we in Presikhaaf waren. Even in de vriezer gedaan en vandaag dus een makkelijke maaltijd. Even alles verdelen, bord in de magnetron en klaar.

Het menu is het Sederhana menu, een menu bestaande uit nasi (of bami), met 1 vleesgerecht, 1 groentegerecht, 1 telor kuning en krupuk. Michel en ik hebben beide gekozen voor nasi (de bami was net op en de nieuwe bami nog net niet klaar), als vleesgerechten kozen we voor babi pangang en redang, de groentegerechten waren sambal boontjes en sayur lodeh. Uiteraard hebben we alles verdeeld, zodat we beide alles kunnen proeven. Ons oordeel, lekker, wel weer anders dan de andere toko’s die we hebben geprobeerd. Deze toko had meer kerriesmaken leek het.

ps. de telor kuning en krupuk staan niet op de foto, die hebben we zaterdag al bij de nasi van Britt gegeten.

Warung Baru
Hanzestraat 20
6826 MN Arnhem

0
(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top