Brutseltje, Pistoletje Kalfsragout, Spek en Kaas

Brutseltje, Pistoletje Kalfsragout, Spek en Kaas

Brutseltje, Pistoletje Kalfsragout, Spek en Kaas
Soms google ik mijzelf op Brutsellog, Brutsel en noem maar op. Zo kwam ik opeens terecht op de Facebookpagina van broodjes & koffiehuis Bij Ben, in 2013 hadden ze ‘t Brutseltje op hun kaart staan, een pistolet met kalfsragout, spek en kaas. Inmiddels heet het broodje geen Brutseltje meer, maar ragoutbroodje en is het met kalfsragout, spek, kaas, ui en champignons. Ik maakte het vandaag gewoon op de 2013 manier, het Brutseltje dus. Mijn blognaam is natuurlijk Brutsellog, dus het Brutseltje moest gewoon gemaakt worden.

Ingrediƫnten: 6 plakjes katenspek, blikje kalfsragout, 3 pistolets, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 6 plakjes katenspek knapperig. Verwarm 1 blikje kalfsragout. Snijd de pistolets open, leg de pistolets in een ovenschaal. Beleg de pistolets met de plakjes katenspek en vervolgens met de kalfsragout. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal met de pistolets 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top