T-Huis in Arnhem

T-Huis in Arnhem

Rustico broodje carpaccio T-Huis Arnhem
Vandaag zijn we naar Arnhem gegaan om specifiek te shoppen. We moesten in het winkelcentrum Presikhaaf zijn, alleen daar vonden we niet echt een gelegenheid om gezellig te lunchen. Presikhaaf is dan ook niet zo’n heel gezellig winkelcentrum eigenlijk, maar goed als je de brug overgaat ben je zo in Presikhaaf park en daar staat T-Huis. T-Huis is een theehuis waar mensen met een arbeidshandicap de fijne kneepjes van het vak leren en doorstromen naar een regulier horecabedrijf. In ieder geval daar hebben we dus geluncht.

T-huis burger arnhem
Ik koos voor een donker rustico broodje met carpaccio, pesto, pijnboompitjes en parmezaan. Michel nam de T-Huis burger met gecarameliseerde ui en zonder spiegelei (dat hoort er eigenlijk op). Beide was lekker. Het T-Huis ligt op een mooie locatie. Het heeft wel een kleine kaart, maar wel met lekkere dingen er op. Aanrader dus!

T-Huis Eten & Drinken
Laan van Presikhaaf 3
6826 HA Arnhem

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top