Broccoli Quiche

Broccoli Quiche

Broccoli Quiche
Ingrediënten: 1 ui, knoflookpoeder, 400 gram broccoli wokgroenten (broccoli, prei, paprika, ui), 3 eieren, 250 ml crème fraîche, zout, peper, peterselie, hartige taartdeeg, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met wat knoflookpoeder tot de ui zacht is. Voeg 400 gram wokgroenten toe. Roerbak een minuut of 10. Laat het iets afkoelen. Meng 3 eieren met 250 ml crème fraîche, zout, peper en peterselie. Bekleed een bakvorm met het hartige taartdeeg (inclusief het bakpapier). Prik wat gaatjes in de bodem. Schep de broccoligroenten in de taartvorm. Giet vervolgens het eiermengsel er over. Verdeel er vervolgens 100 gram geraspte kaas over. Zet de broccoli quiche ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top