Pastaschotel met Spek, Tomaat en Kaas

Pastaschotel met Spek, Tomaat en Kaas

Pastaschotel met Spek, Tomaat en Kaas
Ingrediƫnten: penne, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 500 gram tomaten, 200 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 125 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 500 gram in blokjes gesneden tomaten en 200 gram doperwten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 125 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Roer de penne erdoor. Laat de kaas smelten. Schep alles in een ovenschaal. Strooi 100 gram geraspte kaas over de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Pastaschotel met Spek, Tomaat en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top