Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie
Ingrediënten: rijst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 2 kipfilets, 1 prei, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 theelepel kerriepoeder, zout, peper, gefruite uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk en 1 theelepel kerriepoeder toe. Breng even aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top