Wraptaart

Wraptaart

Wraptaart
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 pot kapucijners, 1 blikje maïs, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, zout, peper, 4 tortilla wraps, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 1 pot kapucijners (uitgelekt) en 1 blikje maïs (uitgelekt) toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis, zout en peper. Laat 5 minuten pruttelen. Vet de bodem van een springvorm in met boter, leg 1 wrap op de bodem en zet de rand weer terug op de springvorm. Schep hier het gehakt-groentemengsel op, doe er vervolgens weer een wrap op en dan weer een laagje van het gehakt-groentemengsel. Eindig met een laagje gehakt-groentemengsel. Strooi er als laatste de geraspte kaas over. Zet de wraptaart ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de rand voorzichtig los. Snij de taart in stukken. Eet smakelijk!

(231 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top