High Tea bij Coffee Corazon in Amersfoort

High Tea bij Coffee Corazon in Amersfoort

High Tea bij Coffee Corazon in Amersfoort
Vorige week hadden we al broodjes gekocht bij Corazon Bakery in Amersfoort en waren we langs Coffee Corazon gelopen. Alleen toen niet naar binnen gegaan, we hadden namelijk die lekkere broodjes net voor de lunch gekocht. Vandaag zijn we wel binnen gegaan en bestelden we een high tea (gelukkig kon dat zonder vooraf te reserveren, heel fijn).

De high tea bestond uit een groot bord met allerlei zoet lekkers van de dag. Eén groot grand dessert eigenlijk en elke keer kan het anders zijn. Erbij natuurlijk een pot thee. Allebei hadden we zo’n groot bord met onder andere millionaire shortbread, brownie, wortelcake, cheesecake, frambozen-bavarois, citroencake, chocoladecake en nog meer. De zoete high tea kwam als eerst en beide hadden we dus zo’n bord vol!

High Tea bij Coffee Corazon in Amersfoort hartig
We hadden ook de hartige high tea besteld en dat was maar goed dat er daar maar één bord van kwam, dat hadden we ook zo besteld, want van die zoetigheid zat ik al best vol. Dus deze broodjes hebben we gewoon gedeeld. Op het bord onder andere brood met rookvlees, gehakt, brie en oude kaas met allerlei extra’s erbij gesmeerd.

Zoals je ziet was het veel, maar wel erg lekker. Het hartige verraste ons het meest, gewoon dat brood en de versheid van het beleg, heerlijk. De zoetigheid was natuurlijk ook errug lekker! Kortom zeker een aanrader!

Coffee Corazon
Krommestraat 18
3811 CC Amersfoort

0
(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top