Spaghetti met Doperwten en Pancetta

Spaghetti met Doperwten en Pancetta
Ingrediënten: spaghetti, 50 gram pancetta, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram doperwten (diepvries), 250 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 50 gram pancetta in een klein beetje boter knapperig. Schep de pancetta uit de pan en snijdt het fijn. Bak in de achterbleven vet 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten toe. Roer even goed door. Voeg 250 ml kookroom toe. Warm ongeveer 10 minuten door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en de gebakken pancetta. Eet smakelijk!

(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*