Noodles met Ketjap Sesamsaus

Noodles met Ketjap Sesamsaus

Noodles met Ketjap Sesamsaus
Fijn, een trein die voor mijn trein zou vertrekken was uitgevallen vanwege herstelwerkzaamheden. De trein die ik normaal neem was extra kort en kwam vertraagd aan in Utrecht. Kortom een extra volle trein. De terugweg naar huis viel dus wat tegen vandaag. Afkloppen hoor, want qua storingen valt het nog best mee,.

In ieder geval kookte ik vandaag weer makkelijk. Ik kookte mie-nestjes. Bakte een kipfilet. Deed daar Chinese groenten bij. Bakte dat even mee en deed er ketjap-sesam saus uit een flesje van GoTan bij. Mie afgieten Mie door de kip en groenten mengen en klaar.

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top