Keftedes, Griekse Gehaktballetjes

Keftedes, Griekse Gehaktballetjes

Keftedes, Griekse Gehaktballetjes
Van lezer Ferry hoorde ik dat de kruiden voor Griekse gehaktballetjes, Keftedes, van Meatballs & Co erg lekker waren. Kortom dat werd het volgende pakje wat ik probeerde. Ik heb het niet helemaal volgens de regels gemaakt, want ik heb de gehaktballetjes in de oven gebakken in plaats van in de pan, dan worden ze gelijkmatiger bruin en je gebruikt dan gelijk geen boter of olie. Om in de sfeer te blijven had ik er een Griekse salade bij gekocht.

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 pakje Meatballs & Co gehaktkruiden Grieks, 1 ei, 2 eetlepels paneermeel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 500 gram gehakt met de gehaktkruiden uit het pakje Meatballs & Co Grieks. Voeg 1 ei, 2 eetlepels paneermeel en zout toe naar smaak. Ik maakte overigens 17 gehaktballetjes. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm onder tussen de saus uit het pakje in een steelpannetje. Serveer de Griekse gehaktballetjes met de saus (en de rest zoals salade en gebakken aardappeltjes). Eet smakelijk!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Keftedes, Griekse Gehaktballetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top