Kiyoshi in Veenendaal

Kiyoshi in Veenendaal

Kiyoshi in Veenendaal wakatori teriyaki
Kiyoshi in Veenendaal oshi sake
Vandaag ben ik uit eten geweest met mijn ex-collega Susanne, dat was namelijk al weer veel te lang geleden. We zijn naar Kiyoshi geweest, waar we beiden nog niet zijn geweest. Het systeem kende ik al wel, vijf rondes en per ronde mag je vijf gerechten per persoon bestellen. Dat is eigenlijk best veel dus we zijn begonnen met een ronde van drie gerechten per persoon. Wat kwam er zoal op tafel bij ons?
We begonnen met de wakatori teriyaki, gebakken kipfilet en een oshi sake (box zalm sushi)

Kiyoshi in Veenendaal tilapia sushi
Kiyoshi in Veenendaal chashu ramen
Op tafel kwam ook een tilapia sushi en een chashu ramen, een bamisoep met varkensvlees. Niet op de foto een gyoza ramen, bamisoep met Japanse vleespasteitjes en shitake yaki, gebakken champignons.

Kiyoshi in Veenendaal kamu teppanyaki
In de tweede ronde kwam op tafel de kamu teppanyaki, gebakken eendenborst.

Kiyoshi in Veenendaal california maki en tori maki
Kiyoshi in Veenendaal gyu niku teppan
Ook twee soorten sushi: de california maki, sushirol met krab en avocado en tori maki, sushirol met gebakken kipfilet. Ook kwam er gyu niku teppan, gebakken ossenhaas.

Kiyoshi in Veenendaal tori katsu
Kiyoshi in Veenendaal korokke
Deze gerechten wilde ik ook wel proberen omdat ik het pas had gemaakt, namelijk de tori katsu, gepaneerde en gefrituurde kipfilet (wat ik maakte met varkensfilet) en de korokke, gefrituurde aardappelkoekjes. Die laatste was zeker weer anders gemaakt dan de mijne.

Kiyoshi in Veenendaal chashu
De derde ronde begon met chashu: gestoofde varkensrollade.

Kiyoshi in Veenendaal gyoza
Kiyoshi in Veenendaal sake teriyaki
Verder op tafel: gyoza, Japanse vleesrolletjes en de sake teriyaki, gebakken zalm.

Kiyoshi in Veenendaal Nano maki
Kiyoshi in Veenendaal tori moma teppan
Nano maki, mini loempia’s en volgens mij de tori moma teppan. Niet op de foto de gyu tataki maki, carpaccio sushi en nog een sushi waar ik de naam van ben vergeten. Vierde en laatste ronde: gebakken kippendijfilet.

Kiyoshi in Veenendaal yasai kakiage
Kiyoshi in Veenendaal sakana Teppanyaki
Ook op tafel: yasai kakiage, gebakken groenten in tempura en de sakana Teppanyaki, gebakken witvis. Niet op de foto de wakatori teriyaki en de kinoko nikuzumu (geparneerde, gebakken champignons) en de shitake teriyaki want die waren ze vergeten.

Kiyoshi in Veenendaal zwarte sesam ijs
Plek voor een toetje was er nog net. Dat werd een bijzonder bolletje ijs: zwarte sesam ijs. Vreemde smaak, maar wel lekker. In ieder geval beide hebben we heerlijk gegeten

Kiyoshi
Kees Stipplein 3
3901 TP Veenendaal

0
(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top