Vegetarische Chiliwraps

Vegetarische Chiliwraps

Vegetarische Chiliwraps
In het Vegatopia kookboek zag ik dit recept staan. Ik heb het wel wat aangepast, in plaats van alleen cannellinibonen nam ik een blik 4 beans mix waar dat ook in zat en ook kikkererwten en volgens mij kidneybonen en witte bonen. De maïs heb ik weggelaten. In ieder geval was dit een lekker recepten en ook wel een makkelijk recept. Fijn op een maandag! Wil je dus een makkelijk en lekker vegetarisch recept lees dan het Vegatopia kookboek of bezoek natuurlijk hun site waar nog veel meer lekkers op staat!

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, chilipoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, 1 blik 4 beans mix (Valle del sole), 2 tomaten, 1 eetlepel chilisaus, zout, peper, 4 tortilla wraps met kruiden, geraspte kaas, 125 ml crème fraîche, dille, limoensap,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in kleine blokjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg naar smaak chilipoeder, paprikapoeder en komijnpoeder toe. Voeg 1 uitgelekt blik 4 beans mix, 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 eetlepel chilisaus toe. Roer goed door en laat 5 minuten pruttelen. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron (dan rollen ze beter). Verdeel de bonenmix over de wraps. Rol de wraps goed dicht. Leg de wraps in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de dille-saus. Meng 125 ml crème fraîche met fijngehakte dille. Breng op smaak met limoensap, zout en peper. Serveer de wraps met de dille-saus. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Vegetarische Chiliwraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top