Vega Pasta Bolognese

Vega Pasta Bolognese

Vega Pasta Bolognese
Ingrediënten: penne, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram vegetarisch gehakt, 1/2 courgette, 125 gram champignons, 3 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, basilicum,

Aantal personen: 4

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram vegetarisch gehakt toe. Bak het vegetarische gehakt rul en bruin. Voeg vervolgens 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomatenpuree en 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de penne en wat basilicum. Eet smakelijk!

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top