Wraps met Vegetarische Roerbakbakreepjes

Wraps met Vegetarische Roerbakbakreepjes

Wraps met Vegetarische Roerbakbakreepjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 bakje roerbakreepjes op soja basis, 1/2 courgette, 125 gram champignons, flinke scheut tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus, zout, peper, 4 tortilla wraps met knoflook & kruiden

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 bakje roerbakreepjes op soja basis toe. Bak kort mee. Voeg 1/2 in kleine blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zachter begint te worden. Voeg vervolgens 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een flinke scheut tomatenketchup en 1 eetlepel chilisaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm nog even goed door. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de groentes over de tortilla’s. Vouw de tortilla’s dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top