Kipburger met Salade en Röstirondjes

Kipburger met Salade en Röstirondjes

Kipburger met Salade en Röstirondjes
Na zo’n eerste werkdag na de vakantie wilde ik wel een makkelijke maaltijd. Het werd een kipburger met röstirondjes en een salade waardoor ik een eigen gekweekt radijsje door heb gedaan (zo handig een eigen minimoestuintje) en met een zelfgemaakte honing mosterd dressing. Ik maakte de honing mosterd dressing van 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie en 1 dessertlepel Franse mosterd. Even roeren en klaar.

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Kipburger met Salade en Röstirondjes

  1. Hoi,

    Ik weet niet of dit voor de foto is of niet maar dit is toch geen 200 gram groente zoals aanbevolen? Als ik sla eet is mijn bord daarmee vol;-)

Comments are closed.

Back To Top