Paal 19 Half in De Koog

Paal 19 Half in De Koog

Paal 19 Half in De Koog texelse lamsworstjes
Normaal als je in De Koog naar het strand loopt loop je direct al tegen twee strandpaviljoens aan. Ga je even linksaf dan loop je richting een ander strandpaviljoen wat sinds dit jaar een nieuwe eigenaar heeft: Paal 19 Half. Het leek ons een mooi plekje om de laatste hele vakantiedag op Texel af te sluiten. Uitzicht op zee, een zon erbij… mooi plekje!

We hebben geen vooraf genomen, maar zijn gelijk begonnen met het hoofdgerecht. Ik koos voor de lamsworstjes: drie stuks gebakken in boter gebakken worstjes van Texels lam op aardappelpuree, tuinkruiden en gekarameliseerde uien (en salade).

Paal 19 Half in De Koog saté
Michel nam de saté 19,5: gemarineerde kipsaté met Indische pindasaus met friet en salade.

Paal 19 Half in De Koog chocolademuffin met ijs en salted caramel
Natuurlijk moet je de vakantie afsluiten met iets lekkers. Laten we nu beide gek zijn op toetjes. Eensgezind kozen we allebei voor de chocolademuffin met een bol vanille-ijs met salted caramel. Echt dat ijs met die salted caramel was zo lekker… (de hoofdgerechten waren trouwens ook heerlijk!).

Paal 19 Half
Ruijslaan 30
1796 AD De Koog

0
(101 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top