IJsboerderij Labora De Cocksdorp

IJsboerderij Labora De Cocksdorp

IJsboerderij Labora De Cocksdorp
Vandaag hebben we op Texel allerlei musea bezocht. We zijn naar het Juttersmuseum geweest en het Oorlogs- en Vliegtuigmuseum. Het Juttersmuseum hoort er eigenlijk wel bij als je op Texel bent, want jutten hoort erbij op een eiland met zoveel kustlijn. Verder zijn we ook nog naar het oorlog- en vliegtuigmuseum geweest bij het vliegveldje op Texel. We hadden geluk, er landde een chinook helikopter van het leger en we mochten gewoon een kijkje nemen in de chinook. Die kans laat je toch niet liggen! Daarna zijn we nog naar ijsboerderij Labora gegaan. Volgens de informatieboekjes van Texel moet je daar een keer een ijsje hebben gegeten. Inderdaad ook weer heerlijk ijs!

IJsboerderij Labora
Hollandseweg 2
1795 LE De Cocksdorp

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top