Bella Toscana in De Koog

Bella Toscana in De Koog

Bella Toscana in De Koog quattro stagioni
Deze Italiaan moet je weten waar hij zit, het zit namelijk niet aan de dorpsstraat waar alle restaurantjes van De Koog zich bevinden, maar aan de Nikadel tussen de Jumbo en Lidl in. Blijkbaar hadden meer mensen deze dinsdag zin in pizza want het was enorm druk en de arme kok stond alleen in de keuken. Schijnbaar kwam iedereen vroeg want ja er was voetbal. Alleen sommigen hadden geen geduld, kom op je bent op vakantie… In ieder geval na wat wachten kregen we de pizza’s.

Ik had zowaar eens een pizza besteld bij de Italiaan, meestal kies ik voor lasagne. Ik had een quattro stagioni gekozen een pizza belegd met tomatensaus, kaas, ham, salami, champignons en paprika.

Bella Toscana in De Koog calzone
Michel koos voor de calzone een dicht gevouwen pizza met tomatensaus, kaas, ham, salami en verschillende soorten groenten. Beide pizza’s waren lekker en dat kon ook niet anders want vanuit de keuken hoorden we al vaker die avond dat de pizza’s met liefde werden gemaakt. Na een kopje koffie en thee van t huis en een gesprekje met de kok die het toen weer rustig hadden zijn we dan ook weer heerlijk naar het huisje gewandeld.

Bella Toscana
Nikadel 39-41
1796 BR De Koog

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top