Vispaleis van der Star in Oudeschild

Vispaleis van der Star in Oudeschild

Vispaleis van der Star in Oudeschild kibbeling
Na een ochtend in Den Burg te zijn geweest zijn we in de middag richting Oudeschild gereden. Nadat we langs de haven hebben gewandeld, waar een best groot schip lag aangemeerd die dag zijn we bij Van Der Star gaan lunchen. Zo op een eiland waar veel gevist wordt moet je wel vis eten toch?

Vispaleis van der Star in Oudeschild lekkerbek
Ik koos voor kibbeling en Michel nam een lekkerbek. Grappig hier vond ik de “pagers” die je meekreeg naar het tafeltje. Als het begon te zoemen en te knipperen kon je je bestelling ophalen. Had ik eigenlijk nog nooit gezien. In ieder geval zowel de kibbeling als de lekkerbek was super lekker (en best veel).

Vispaleis van der Star
Heemskerckstraat 15
1792 AA Oudeschild

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top