Strandpaviljoen Paal 21 in De Koog

Strandpaviljoen Paal 21 in De Koog

Strandpaviljoen Paal 21 in De Koog

Na een wandeling door De Muy kwamen we langs Strandpaviljoen Paal 21. Dat wisten we want aan het begin van de wandeling waren we er al geweest voor een warme chocomel. De zon was inmiddels al weer flink aan het schijnen, dus hebben we heerlijk buiten geluncht. Beide namen we een broodje kroket of eigenlijk twee Van Dobben Kroketten met donker rustiek brood en mosterd. Het was weer lekker en dan ook nog eens buiten en in het zonnetje…

Strandpaviljoen 21
Strandslag Paal 21
1796 MS De Koog

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top