De Strandhut in De Koog

De Strandhut in De Koog

De Strandhut in De Koog Carpaccio
Vakantie! We hadden geluk en konden bij Den Helder gelijk de boot naar Texel oprijden, we hadden echt net het laatste plekje! Niet op gerekend natuurlijk, dus we waren lekker vroeg al op Texel. Na het inchecken bij Landal Beach Park Texel zijn we gelijk richting het strand gelopen en bij De Strandhut hebben we lekker buiten in het zonnetje geluncht.

De Strandhut in De Koog Pistolet Strandhut
Eigenlijk had ik een broodje carpaccio besteld, maar dat was waarschijnlijk verkeerd verstaan. In ieder geval kreeg ik een bordje carpaccio met stokbrood. Michel koos voor Pistolet de Strandhut, een broodje pittig vlees met taugé en rode peper. Het was in ieder geval een goed begin van de vakantie!

De Strandhut
Badweg 204
1796 AA De Koog

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top