Pasta met Schnitzel in Tomatensaus

Pasta met Schnitzel in Tomatensaus

Pasta met Schnitzel in Tomatensaus

Van het pizzafeestje van zondag hadden we nog een open fles tomatensaus staan en nog wat snoeptomaatjes over. Zonde om zo maar weg te doen. Ik maakte er deze simpele pasta van. Het enige wat ik hoefde te kopen was de schnitzel. Fijn zo’n goedkope maaltijd toch? O ja en het blaadje basilicum wat ik voor net dat beetje groen op de foto op het bord legde komt uit eigen ‘moestuin’ en de tomatensaus bevat geen conserveermiddelen!

Ingrediënten: pasta, 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 15 snoeptomaatjes, 1/4 fles Grand’Italia sugocasa tomatensaus,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water. Snijd 2 schnitzels in reepjes en bestrooi met zout en peper. Bak de reepjes schnitzel bruin in hete boter. Schep de reepjes schnitzel uit de pan. Voeg wat boter weer toe en bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 15 in kwarten gesneden snoeptomaatjes toe. Bak een paar minuten mee. Doe vervolgens de reepjes schnitzel terug in de pan en voeg de tomatensaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(1.209 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top