Sirloin Steak met Groene Asperges

Sirloin Steak met Groene Asperges

Sirloin Steak met Groene Asperges

Sirloin steak met groene asperges staat volgens mij bij menig foodblogger op het menu deze week. In de goodiebag van de Culiperslunch kreeg je namelijk sirloin steak van Irish Beef en groene asperges van de maaltijdbox Marley Spoon.

Ik maakte het op een simpele manier klaar. De asperges werden in stukjes gesneden (met het harde stukje onder er af) en ongeveer 10 minuten gekookt in water met wat zout. De sirloin steak, een steak gesneden vanaf een lagere positie van de ribben, heb ik eerst 1 minuut aan beide zijden gebakken op hoog vuur in hete boter met wat olie. Daarna op middelhoog vuur ongeveer 4 minuten aan beide zijden gebakken. Na het rusten is de sirloin steak in reepjes gesneden.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top