Kip Shanghai met Mie

Kip Shanghai met Mie

Kip Shanghai met Mie

Ingrediënten: mie, 1 ei, 1/2 eetlepel maïzena, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 100 gram taugé, 1 eetlepel sojasaus, 50 ml kippenbouillon, 2 eetlepels rijstazijn, 1 eetlepel maïzena

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eiwit met 1/2 eetlepel maïzena en 1 in blokjes gesneden kipfilet. Bak de kipfilet in hete olie goudbruin. Wanneer de kipfilet bruin is schep het dan uit de pan. Verwarm opnieuw hete olie in de pan en bak hierin, 1 rode paprika met 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak 5 minuten. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram taugé toe. Roerbak 2 minuten. Meng ondertussen in een kom 1 eetlepel sojasaus, 50 ml kippenbouillon, 2 eetlepels rijstazijn en 1 eetlepel maïzena. Doe de gebakken kipfiletblokjes terug in de pan samen met de saus die je net gemaakt hebt. Roerbak nog een minuut. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top