Pizza van Pizza on Wheels

Pizza van Pizza on Wheels

Pizza van Pizza on Wheels pizza de oven in
Versgebakken pizza’s voor de deur! Dat hadden we vandaag van Pizza on Wheels. Britt wilde een feestje bouwen en samen met Tom is ze bij ons in de voortuin pizza’s gaan bakken in de oven van Pizza on Wheels.

Pizza van Pizza on Wheels pizza in de oven
Het deeg werd vroeg in de middag gemaakt van bloem, gist en water. Een makkelijk gistdeeg. Nadat de oven met houtblokken werd aangestoken en goed warm was geworden (rond de 260 graden) werden de pizzabodems gerold en werden er allerlei creaties gemaakt met onder andere salami, ham, olijven, geitenkaas, mozzarella maar ook zoete pizza’s met suiker en kaneel. Slechts 1 minuutje hoefde de pizza in de oven en je had de allerlekkerste pizza.

Pizza van Pizza on Wheels pizza net uit de oven
En stel je dat eens voor, pizza eten zo uit de pizzaoven in het zonnetje met goed gezelschap. Heerlijk! Zelf pizza’s bakken in je tuin voor familie en vrienden of voor een buurt- of bedrijfsfeestje? Kijk dan even op de Facebookpagina van Pizza on Wheels.

Pizza van Pizza on Wheels pizza klaar om gesneden te worden

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top