Gehaktballen

Gehaktballen

Gehaktballen

Ingrediƫnten: 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 500 gram gehakt, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel honingmosterd, 1 theelepel Franse mosterd, zout, peper,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot het zacht is. Laat het afkoelen. Meng 500 gram gehakt met de afgekoelde ui, knoflook en sambal, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel honingmosterd en 1 theelepel Franse mosterd. Breng op smaak met zout en peper. Draai er 3 grote gehaktballen van. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top