Pasta met Vegetarische Balletjes

Pasta met Vegetarische Balletjes

Pasta met Vegetarische Balletjes

In de koelkast had ik nog 1/2 paprika en 1 bosui liggen. Dat kan je dus heel goed in een pastasaus doen. Tomaatblokjes, uien, knoflook en pasta heb ik altijd al op voorraad. Kortom vegetarische gehaktballetjes kopen en een snelle pasta in elkaar zetten!

Ingrediƫnten: pasta, 12 vegetarische balletjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 rode paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 bosui, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 12 vegetarische balletjes bruin in hete boter. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1/2 gesneden rode paprika toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 in ringen gesneden bosui, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat een minuut of 5 pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de pasta, vegetarische gehaktballetjes en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top