Would-Be Pizza

Would-Be Pizza

Would-Be Pizza

Would-Be Pizza, wat is dat voor een naam hoor ik je denken. Would-be is gewoon een verwijzing naar het eerste kookboek van de Vlaamse Q-Music DJ Sven Ornelis ‘De Would-be Chef’. Zaterdag kocht ik zijn boek en het hoofdstuk ‘pimpen mag’ viel me gelijk op. Heerlijk je koopt iets simpels en met lekkers pimp je iets op. Heerlijk voor zo’n laatste werkdag voor een lang weekend (en sowieso makkelijk op die drukke werkdagen)!

In dit geval was het voor mij de pizza. In het boek werd een Dr. Oetker diepvries pizza en blauwe kaas gebruikt. Het is de bedoeling dat je gewoon er op doet wat je lekker vindt en wat je gewoon in huis hebt.

In mijn variant gebruikte ik verse pizza’s met tomatensaus uit het versvak van de Jumbo. Over had ik nog kipworstjes en geraspte kaas, erbij kocht ik nog courgette. Het worstvlees van de kipworstjes verdeelde ik als eerste over de pizza en vervolgens schaafde ik met de kaasschaaf wat slierten van de courgette, die ik ook weer over de pizza verdeelde. Daarna natuurlijk rijkelijk bestrooit met geraspte kaas. Zo’n 20 minuten in de oven en voila, de pizza is klaar! Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top