Macaroni met Doperwten, Worteltjes en Worstjes in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten, Worteltjes en Worstjes in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten, Worteltjes en Worstjes in Tomatensaus,

Hoor de wind daar waaien om het gebouw… Jeetje wat waaide het vandaag. Gelukkig reden de treinen wel zowaar, alleen niet mijn kant op. Het kwam gelukkig niet door een omgevallen boom, maar door een kapotte overweg. Met een klein half uur vertraging ben ik toch nog thuis geraakt. Altijd fijn. Ik maakte samen met Michel, die nu ongeveer te gelijk met mij thuis was, een snelle (en lekkere) pasta in elkaar.

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 saucijzen, 1 blik doperwten met worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, peper, scheutje ketjap manis, scheutje chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Haal ondertussen het vel af van 2 saucijzen. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het worstvlees bruin en los. Voeg vervolgens 1 (uitgelekt) blik doperwten met worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout, peper, een scheutje ketjap manis en een scheutje chilisaus. Laat nog een minuut of 5 pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(231 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top