Gehaktbal met Ham Prei vulling van Balls & Glory

Gehaktbal met Ham Prei vulling van Balls & Glory

Gehaktbal met Ham Prei vulling van Balls & Glory

Balls & Glory kende ik al van de Vlaamse magazines die ik koop en van de Vlaamse tv en als ik ooit een keer weer in Antwerpen zou zijn wilde ik dan ook bij dit gehaktballen-restaurant van Wim Ballieu eens gaan eten. Alleen nu ben ik niet in Antwerpen geweest, maar wel in Mechelen en heel toevallig zag ik daar bij Delhaize de Balls & Glory ballen liggen, en die nam ik dus mee.

De gehaktballen waren de handcrafted meatballs, klinkt mooi handcrafted, handgemaakte gehaktballen dus. Ik had de gehaktballen ham & prei. Dit bleek dus een ham en prei vulling te zijn. Een zachte vulling in de gehaktbal zelf. De gehaktbal moest ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven van 170 graden en voilĂ  thuis een Balls & Glory bal! Oordeel lekker en anders dan andere.

Erbij een gepofte aardappel en een salade met zongedroogde tomaatjes.

0
(264 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top