Groentesoep

Groentesoep

Groentesoep

Vanochtend kwamen Jan en Mieneke op visite en bleven lunchen. Ik maakte daarom een groentesoepje. Gisteravond begon ik met de bouillon, gewoon van bouillonblokjes, en terwijl de bouillon zachtjes aan het koken was draaide ik de gehaktballetjes. De gehaktballetjes gingen samen met de in julienne gesneden soepgroente in de bouillon en dat heeft zaterdagavond een half uurtje op laag vuur gestaan. Heerlijk zo’n geur van vers gekookte soep in huis!

Vanochtend net voor de lunch heb ik de soep weer aangezet en bij gebrek aan vermicelli heb ik er macaroni doorgedaan (en wat meer water erbij gedaan, want de soep was toch wat ingedikt). Broodjes erbij en het was weer een heerlijke lunch (soep en een regenachtige dag hoort dan stiekem wel een beetje bij elkaar)!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top