Brochette van Chateaubriand

Brochette van Chateaubriand

Brochette van Chateaubriand

Lekker eten kan soms zo simpel zijn. Vandaag waren we in België, in Mechelen om precies te zijn. Ik wilde graag het kookboek van Sven Ornelis (dj van Vlaamse Q-Music) en omdat hij signeerde in Mechelen zijn we daarheen gegaan (in plaats van Turnhout). Binnenkort natuurlijk een review van zijn kookboek De Would-Be Chef.

Uiteraard hebben we ook supermarkten bezocht en deze brochette van chateaubriand van de Delhaize zag er zo lekker uit dat we die vandaag maar gelijk op het menu hebben gezet. Chateaubriand is overigens het dikste deel van de ossenhaas. Michel maakte er met een beetje van dit en een beetje van dat een perfecte pindasaus bij.

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top