Terug naar de 70’s: Pasteitjes

Terug naar de 70’s: Pasteitjes

Terug naar de 70's: Pasteitjes

Echt terug naar de 70’s. Ik had nog een blikje kipragout liggen wat ik ooit had gekregen, zonde om weg te gooien. Ik maakte daar dus deze pasteitjes van helemaal in jaren 70-stijl met dus ook die pasteibakjes.

Ingrediënten: 125 gram hamreepjes, 100 gram champignons, 1 blikje kipragout, 4 pasteibakjes,

Aantal pasteitjes: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 125 gram hamreepjes met 100 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje kipragout toe. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Haal ondertussen het overtollig deeg uit de pasteibakjes. Vul de pasteibakjes met de ragout. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top