Rijst met Groente Tandoori

Rijst met Groente Tandoori

Rijst met Groente Tandoori

Van de lunch van vanmiddag had ik nog alle smaken groentesticks over. Die gebruikte ik dus nu in deze groente tandoori (eigenlijk wilde ik kip kerrie maken, maar goed zoveel groenten…). De hoeveelheden van de wortel, koolrabi, paprika en komkommer weet ik dus niet precies. Gewoon een beetje van alles.

Ingredi├źnten: rijst, wortel, koolrabi, rode paprika, gele paprika, 250 gram champignons, 1 kuipje Verstegen tandoori kruidenpasta, 200 ml kokosmelk, komkommer,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete boter de blokjes wortel, blokjes koolrabi en blokjes gele en rode paprika ongeveer 10 minuten. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens het kuipje tandoori kruidenpasta en 200 ml kokosmelk toe. Roer goed en laat dan ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Serveer met de rijst en blokjes komkommer. Eet smakelijk!

(125 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top