Dippen met Groentesticks en Spreads

Dippen met Groentesticks en Spreads

Dippen met Groentesticks en Spreads

Van AHtoGO kreeg ik een kistje met hun nieuwste producten opgestuurd. Lentesalades en snack en spreads voor onderweg. Ik heb de groentesticks en spreads vandaag als lunch gewoon thuis aan de eettafel getest, weer eens wat anders.

Op tafel stonden vijf bakjes met groentesticks: komkommer, koolrabi, gele paprika, rode paprika en koolrabi en vier bakjes spreads: baba ganush, hummus, mascarpone-chili dip en pompoenhummus. Daarbij ook nog een bakje met volkoren sticks voor de extra bite. De lekkerste spreads vonden we de mascarpone-chili dip en de pompoenhummus. Deze twee hebben net dat beetje extra voor ons. Om te dippen vond ik de koolrabi erg lekker.

Binnenkort zijn de groentesticks en spreads dus verkrijgbaar bij de AHtoGO’s.

0
(159 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top