Lente Salade Geitenkaas met Kip en Röstirondjes

Lente Salade Geitenkaas met Kip en Röstirondjes

Lente salade geitenkaas blauwe bes met citrus mango dressing
Lente Salade Geitenkaas met Kip en Röstirondjes
Eigenlijk kan dat ook prima, een salade van de AHtoGo bij de avondmaaltijd. Iets van vlees en aardappeldingetjes heb ik altijd wel in huis, alleen de groenten niet. Dan is het toch wel handig als je tijdens het wachten op de trein bij de AHtoGO salades kan kopen.

Zelf hoefde ik niet vandaag op een trein te wachten, maar AHtoGO had mij hun twee nieuwe salades opgestuurd om te proeven en dat deed ik dus bij de avondmaaltijd. Ik probeerde vandaag de salade geitenkaas blauwe bes met citrus mango dressing. In de salade zit ook nog eens extra een noten-mix, dadels en bulgur. Bij de salade aten we een kipfilet en röstirondjes. Kortom een heerlijke lente-maaltijd (en met het zonnetje zo heerlijk schijnend was de combinatie helemaal goed). Oordeel van de salade: lekker, fris en goed vullend.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top