Turks Brood Shoarma Pizza

Turks Brood Shoarma Pizza

Turks Brood Shoarma Pizza

Ingrediƫnten: 300 gram shoarma, 250 gram macaroni/spaghettigroenten, 1 Turks brood, tomatenketchup, geraspte kaas, sla, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 300 gram shoarma bruin. Voeg 250 gram macaroni/spaghettigroenten toe en bak even mee. Snijd ondertussen de bovenkant van het Turks brood. Besmeer met tomatenketchup. Beleg vervolgens met de shoarma en groenten. Strooi we vervolgens geraspte kaas over. Zet de Turks brood pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Beleg vervolgens nog met sla en knoflooksaus. Eet smakelijk!

0
(222 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top