Gegratineerde Schnitzels in Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzels met Tomatensaus

Ingrediënten: 2 gepaneerde schnitzels, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tomaten, 1 eetlepel bloem, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gepaneerde schnitzels bruin. Snijd de schnitzels in stukjes en leg het in een grote ovenschaal.

Maak de tomatensaus. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, bak kort mee. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Laat de tomatensaus eventjes zachtjes pruttelen.

Verdeel de tomatensaus over de gepaneerde schnitzels. Leg stukjes mozzarella op de schnitzels en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven zodat de kaas en mozzarella kan smelten. Eet smakelijk!

(250 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*