Sticky Wraps

Sticky Wraps

Sticky Wraps

Het laatste zakje Maggi Sticky Chicken is nu ook op. Deze keer had ik het gebruikt in combinatie met wraps. Lekker snel, alleen even geen zakjes meer, een sweet bbq saus zou toch ook vast zelf te maken zijn?

Ingrediënten: 2 rode uien, 1 kipfilet, 4 röstirondjes, 100 ml water, 1 zakje Maggi sticky chicken sweet bbq, 4 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 in ringen gesneden rode uien tot het bijna zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Bak ondertussen in een andere pan 4 röstirondjes bruin. Voeg aan de kipfilet 100 ml water en de inhoud van het zakje Maggi sweet chicken toe. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel blaadjes sla over de wraps, vervolgens de “sticky chicken” en daarna de röstirondjes. Vouw de wraps dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top