Sticky Kapucijners

Sticky Kapucijners

Sticky Kapucijners

Ingrediënten: rijst, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 potje kapucijners, 1 zakje Maggi Sticky Sauce gekarameliseerde ui, 100 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 in ringen gesneden uien toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 potje kapucijners toe samen met 1 zakje Maggi Sticky Sauce gekarameliseerde ui en 100 ml water. Roer door. Verwarm goed. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 thoughts on “Sticky Kapucijners

        1. Ik weet heus dat in pakjes en zakjes geur-, smaak- en bindmiddelen etc etc zitten. Maar dit is gewoon wat ik heb gegeten en dat is wat er dan ook op Brutsellog komt, het is mijn dagboekje qua avondeten.

Comments are closed.

Back To Top