Roti met Kip en Sperzieboontjes in Tandoorisaus

Kip

Roti met Kip en Sperzieboontjes in Tandoorisaus

Roti met Kip en Sperzieboontjes in Tandoorisaus

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, 5 kleine aardappeltjes, 1 blikje tomatenpuree, 1/2 blokje kippenbouillon, 1/2 eetlepel tandoori masala, 500 ml water, 1 blik sperzieboontjes, 4 roti vellen,

Aantal personen: 2

Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 theelepels sambals en 5 kleine, geschilde en in kleine blokjes gesneden aardappels toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1/2 verkruimeld blokje kippenbouillon, 1/2 eetlepel tandoori masala kruiden en 500 ml water toe. Laat de aardappeltjes in ongeveer 15 a 20 minuten gaar worden in de saus. Voeg een blik sperzieboontjes toe en warm nog een minuut of 5 goed door. Verwarm ondertussen de roti vellen volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de kip-sperziebonen over de roti vellen. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top