Macaroni met Doperwten en Chorizo in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Chorizo in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Chorizo in Tomatensaus

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 100 gram rauwe ham, 50 gram chorizo, 200 gram doperwten, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, chilisaus, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 100 gram fijngesneden rauwe ham en 50 gram in plakjes gesneden chorizo tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en chilisaus naar smaak toe. Laat de doperwten gaar koken in de tomatensaus. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top