Fudge met Pinda’s en Gedroogde Abrikozen

Fudge met Pinda’s en Gedroogde Abrikozen

Fudge met Pinda's en Gedroogde Abrikoos

Nog een chocoladeletter die ik had liggen, allerlei soorten gedroogd fruit wat ik zou kunnen gebruiken voor iets. Na wat nadenken kwam ik uit op deze fudge, die ik in het verleden al eens eerder maakte maar dan zonder de gedroogde abrikozen. Het duurde wel even voordat het de goede consistentie had, maar dat was het wachten waard!

Ingrediënten: 1 blikje gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade, 30 gram boter, pinda’s, gedroogde abrikozen

Doe in een steelpan 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade en 30 gram boter. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Hak ondertussen de pinda’s en snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes. De hoeveelheid pinda’s en abrikozen is even kijken wat je zelf het lekkerst vind.Roer de pinda’s door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel in een bakje bekleed met bakpapier. Strijk de bovenkant glad. Wanneer het voldoende afgekoeld is zet je het bakje met de chocolade fudge in de koelkast voor zeker een nachtje. Als het voldoende hard is geworden snij je er blokjes van. Smul ze!

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top