Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Ingrediënten: 1 ui, 1 flinke teen knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 125 gram champignons, 1 Turks brood, tomatenketchup, 2 tomaten, plakjes chorizo, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete olie of boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teen knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Snijd de bovenkant van 1 Turks brood er af. Druk het brood een beetje in. Besmeer met een laagje tomatenketchup. Beleg vervolgens met het gehakt-champignons mengsel. Verdeel vervolgens 2 in plakjes gesneden tomaten en wat plakjes chorizo er over. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de Turks brood pizza nog ongeveer 10 minuten in de oven, of zolang tot de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!

0
(2.756 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top