Mora Chick-Ins

Mora Chick-Ins

Mora Chick-Ins
Mora bracht ook iets om uit te proberen: Mora Chick-Ins. Kortom dat moest ook vandaag uitgeprobeerd worden tijdens de lunch. De Mora Chick-Ins hebben we bereid in de oven, we hebben namelijk geen friteuse en de hapjes van Mora kunnen ook prima in de oven. Na 8 minuten waren ze klaar. Van links naar rechts op de plank: Chick-Ins saté, Chick-Ins sweet chili en Chick-Ins mozzarella-basilicum.

Wat zijn Chick-Ins eigenlijk? Chick-Ins zijn krokante kiphapjes met een vulling, zo hoef je niet meer te dippen in de saus. Unaniem waren we er met zijn drieën er over eens: de Chick-Ins saté zijn het lekkerst. Vanaf deze week zijn de chick-ins verkrijgbaar bij alle grote supermarkten.

0
(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top