Gerstsalade met Sojabonen en Oosterse Dressing

Gerstsalade met Sojabonen en Oosterse Dressing

Gerstsalade met Sojabonen en Oosterse Dressing
Van AH to GO kreeg ik naast de quinoa sushi ook een gerstsalade met sojabonen en Oosterse dressing. Deze salade heeft Britt uitgeprobeerd. De salade is een combinatie van gerst, sojabonen, spitskool, komkommer, rettich, gele wortel, paksoi en koriander. Apart erbij een Oosterse dressing in een cupje zodat je zelf de hoeveelheid daarvan kan bepalen. Britt vond de salade lekker, je proefde veel structuren van de verschillende groenten en de smaak was goed. De gerstsalade met sojabonen is vanaf deze week verkrijgbaar bij AH to GO en kost 3,00.

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top