Toad in the Hole

Toad in the Hole

Toad in the Hole worstjes in beslag

Toad in the hole, wat is dat? Dat is een Engels gerecht en is niet meer dan worstjes in beslag. Deze keer maakte ik het iets luxer met een gekruid beslag, worstjes ingewikkeld in spek en geroosterde rode uien.

Ingrediƫnten: 140 gram bloem, 4 eieren, 300 ml melk, 1 eetlepel mosterd, salie, rozemarijn, tijm, zout, peper, 2 rode uien, 6 worstjes, 6 plakjes spek,

Aantal personen: 3

Maak een paar uur van te voren al het beslag. Doe 140 gram bloem in een kom en doe daar al roerende 1 voor 1 de 4 eieren erbij. Voeg vervolgens 300 ml melk toe en klop tot een glad beslag. Voeg daarna 1 eetlepel mosterd toe en de salie, rozemarijn en tijm naar smaak toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het beslag zeker een uur staan, maar liever langer.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 2 rode uien in parten en leg dit in een ovenschaal. Omwikkel 6 worstje elk met een plakje ontbijtspek. Leg de worstjes ook in de ovenschaal. Besprenkel met een beetje olie. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven.

Haal na 15 minuten de ovenschaal er uit (of schuif de ovenplaat ver genoeg naar voren) en giet het beslag voorzichtig in de ovenschaal. Zet de ovenschaal nog 25 minuten terug in de oven. Eet smakelijk!

0
(296 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top