Quinoa Sushi

Quinoa Sushi

Quinoa Sushi

Je zou denken dat je op stations alleen een vette hap kan halen, de verschillende geuren van snacks en warme saucijzenbroodjes komen je al vaak tegemoet als je naar de stationshal loopt. Maar AHtoGo brengt daar verandering in! Heb je trek en wil je iets gezonds eten dan hebben ze al veel salades en gezonde sapjes voor onderweg.

Vanaf deze week is daar ook de quinoa sushi aan toegevoegd en die mocht ik al proberen. Ik hoefde het dus niet in de trein te eten, maar gewoon aan tafel op een mooie serveerplank!

Je krijgt 8 sushi’s met vier verschillende vullingen namelijk: quinoa rijstrol met avocado, surimi en jasje van zeewierparels, quinoa rijstrol met zalm en komkommer , rijstrol met garnalenmousse en jasje van quinoa en rijstrol met omelet, avocado en een jasje van quinoa. De sushi kost 4,99 en je krijgt er wasabi, sojasaus en (uitschuifbare) eetstokjes bij.

De sushi is lekker, ik ben dan geen grote sushi kenner hoor, maar vond het prima smaken zo gecombineerd met de wasabi en sojasaus. Voor de snelle trek tijdens het reizen helemaal goed.

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top